Eladó Családi ház, Szeged

#712100016

Eladó Családi ház

48 millió Ft

Szeged Szentmihály
Alapterület:
78 m2
Szobák száma:
1 + 2
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
220 m2
Felújított
Kondenzációs kazán
Udvari
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Teljesen felújított ház Mihálytelken kicsi telken

Eladó Szegeden Szentmihálytelken, egy külön helyrajzi számmal rendelkező sorházi lakás, mely egyedülálló lehetőséget kínál. 

 

Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 2 félszobával rendelkezik, így kényelmes életteret biztosít a leendő tulajdonos számára.

 

Ez az igényes ház eredetileg 1990-ben épült téglából, azonban 2023-ban teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át. Ennek eredményeként az elektromos hálózat, a víz- és csatornahálózat teljes cseréje megtörtént, valamint az ablakok, ajtók is újra lettek cserélve. Emellett a fűtési rendszer is modernizálásra került. A kondenzációs gáz kazán radiátorokkal gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, de rendelkezésre áll egy cserépkályha és egy hűtő/fűtő klíma is, hogy minden évszakban tökéletes komfortot biztosítson.

 

Az ingatlanhoz tartozik egy kizárólagos használatú udvarrész, melybe kényelmesen beállíthatja gépjárművét. Ezen felül a ház hátsó részén egy hatalmas terasz került kialakításra, mely ideális helyszín családi és baráti összejövetelek megrendezésére.

 

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Mindössze néhány perc sétára található a buszmegálló, a bolt és az orvosi rendelő. Ezért különösen ajánlom az idősebbeknek, akik számára fontos a könnyű hozzáférhetőség. Ugyanakkor ez az otthon gazdaságos fenntarthatóságot biztosító választás lehet kisebb családok számára is.

Az ingatlan tehermentes, tehát azonnal birtokba vehető. 

 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse az ingatlant!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Mezőgazdasági terület
Építési telek
Szálloda, panzió
Üzlethelyiség