Kapcsolat

​Dobóné Bernát Terézia vagyok, azon munkálkodom, hogy ügyfeleim ne csak az ingatlanost lássák bennem, hanem a barátot, a segítőt.
 
Szeretem megismerni nem csak az ügyfelemet, hanem az embert is, aki mögötte van.
 
Engem érdekel, mi az oka annak, hogy ingatlant kell eladnia vagy vásárolnia, ezért alaposan átbeszélve az élethelyzeteket könnyebben jutunk el a célhoz, ami befolyásolja a további döntéseket.
 
Szeretem, ha egy ügylet lezárása után a felek elégedetten és mosolyogva állnak fel az adásvételi szerződés aláírása után, és a jövőben is kapcsolatban maradnak velem.


Ez az egyetlen módja annak, hogy ajánlásokat kapjak, és hosszú távú kapcsolatokat és barátságokat tudjak kialakítani az ügyfeleimmel.
 
Egy ingatlan eladása bonyolult, hosszú és fárasztó folyamat. Nagyon sokan vágnak bele önállóan az ingatlanok értékesítésébe, de ehhez a munkához rengeteg tanulás, elhivatottság, szorgalom, több éves tapasztalat gyűjtése szükséges, hogy a folyamat a tervezettek szerint záródjon le.
 
Akinek van egy jó ingatlanosa, az időt és pénzt spórol meg még a sikerdíj kifizetése ellenére is, nem beszélve a felesleges stresszről.​

Terka Home Zone

    6900 Makó, Kálvária utca 63.
    +36 20 318-7639
    dobonebernatterezia@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Üzlethelyiség
Mezőgazdasági terület
Építési telek
Szálloda, panzió