Eladó Családi ház, Balatonfüred

#712100020

Eladó Családi ház

599 millió Ft

Balatonfüred Balatonarács
Alapterület:
1 248 m2
Szobák száma:
21
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 468 m2
Újszerű
Gázkazán
3
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Balatonfüreden a szívkórház közelében többgenerációs családi ház

Kiváló befektetési lehetőség Balatonfüreden!

Balatonfüreden a 71-es főút mentén eladó egy 2468 m2-es telken elhelyezkedő kiszolgáló helyiségekkel együtt mintegy 1350 m2-es ( a lakóépület mérete 1054 m2), 3 szinten elhelyezkedő, jelenleg fizető szálláshelyként illetve egyidejűleg a tulajdonosok lakóhelyeként szolgáló épületkomplexum.

A vendégház földszintjén két tágas, külön bejáratú lakás található 6 szobával, 2 társalgóval, konyhával, 2-2 fürdővel és WC-vel, iroda helyiséggel mely jelenleg a tulajdonosok lakhatását szolgálja.

Az első emeleten található 15 szoba, saját zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy 3 szobás apartman fürdővel és WC-vel, közös konyhával, társalgóval. A lakóegységekhez erkély tartozik, a szobák részben klímával felszereltek.

Az alagsorban (fél szuterén szinten) található 2 étkező (17 illetve 20 fő számára), konyha, kazánház, mosókonyha, mosdó, pince.

Az ingatlan 3 ütemben épült (1987-ben, 1992-ben és 2000-ben), téglából. A tetőtér beépíthető. A homlokzati rész hőszigetelt, a nyílászárók nagyrész műanyagok. A fűtésről és melegvízről gázkazán gondoskodik részben padlófűtéssel, részben radiátoros hőleadókkal.

Az ingatlan 17 gépjármű számára biztosít biztonságos parkolást. A
parkosított, fákkal telepített pihenő kertrészben egy 8X4 méteres medence szolgálja a nyári napokon a felfrissülést, pihenést.
Rendelkezésre áll a kertrész felől egy pergola, egy 30 fő befogadására alkalmas fa szerkezetű pavilon (konyharész és étkező rész) és grillező.

A panzió részben található bútorok és berendezési tárgyak a vételár részét képezik ( privát rész klasszikus bútorai, berendezési tárgyai nem).

A környék infrastruktúrája kiváló. 300 méteren belül megtalálható Aldi, pékség, pizzéria, cukrászda, mosoda, autóbusz megálló, vasútállomás. A strand, Tagore sétány és az Állami Szívkórház 10 perces sétával elérhető.

Az ingatlan a jelenlegi fizető szálláshely hasznosítás mellett kiválóan alkalmas nagyszerű elhelyezkedése miatt akár egészségügyi szolgáltatóház, idősotthon de többgenerációs családiház hasznosításra is.

Tekintse meg ajánlatunkat személyesen is!

A megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Térkép

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Szálloda, panzió
Üzlethelyiség
Mezőgazdasági terület